Opskrifter

Barbecuesauce

Fredag, 9. juli 2010af Redaktion
God hjemmelavet sauce til grillsæsonen

1 rødløg
1 æble
550 g tomater
½ dl vand
½ dl tomatpuré
Saft af 1 appelsin
2 tsk. brun farin
1 spsk. sojasauce
1 tsk. cayennepeber
1 presset fed hvidløg

Skræl løg og æble, skær dem i mindre stykker og kom dem i en gryde. Tilsæt tomater i kvarte og vand, lad blandingen småkoge i 30 min. og blend den med en stavblender eller i en foodprocesser. Purer blandingen gennem en sigte og kom den tilbage i gryden sammen med tomatpuré, appelsinsaft, farin, soja og krydderier. Lad saucen småsimre under låg i 10 min., smag til og hæld den på skoldede glas.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Vidste du, at grillmad også er slankemad...


Find retter til grillsæsonen her...
Grillet salat
Marineret banket svinenakkekam med bønne-vandmelonsalat
Stegte ben